OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. augusztus 26., szerda 14:26

"Három a magyar igazság": A Pezomed Kft. idén harmadszorra nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat.
    Budapest, 2015. augusztus 26., szerda (OTS) - A 100%-ban magyar tulajdonú Pezomed Kft. idén harmadszorra nyerte el hazai fejlesztésű és gyártású dermokozmetikai termékeivel a Magyar Termék Nagydíjat. Így 2015-re a vállalatcsoport minden egyes márkája részesült a nívós elismerésben, mely védjegyként ismert a hazai kiváló minőségű termékek és szolgáltatások körében.

    2015-ben számos újdonsággal hirdették meg a tizennyolcadik Magyar Termék Nagydíj Pályázatot, mely megtestesíti Magyarország elismerését és elkötelezettségét a tanúsított hazai minőség iránt. A pályázat eddigi múltja és sikere jól példázza, hogy az innovatív, kiváló árukkal és szolgáltatásokkal a cégek jelentős előnyre tehetnek szert az egyre fokozódó gazdasági versenyben. A hiteles, ismert védjeggyel ellátott termékeket a fogyasztók egyre inkább keresik és bizalommal fordulnak feléjük. Így a független zsűri által odaítélt, szigorú szakmai szempontoknak megfelelő minőségtanúsításnak valódi gazdasági hozadéka van.

Ideáig összesen 468 áru-és szolgáltatás nyerte el a rangos, kiváló minőséget jelző védjegyet elnyerjék. Ebből három díjazott a Pezomed Kft. három márkája: a Psorioderm (2012), Psorioderm Szenzitív (2013) és az idén díjazott Pezoderm (2015) kozmetikai termékcsaládok.

"1998-ben alakult vállalkozásunk"- emlékezik vissza Dr. Nagy Zoltán orvos-közgazdász, a Pezomed Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. " Úgy gondolom, sikerünk egyik titka kiváló minőségű és hiánypótló termékeinkben rejlik, melyek nemcsak itthon találtak elismerésre, hanem közel 20 export partnerünknél is.  Nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint a Pszoriázisban, ekcémában szenvedő betegek életkörülmények javítása. Jó úton haladunk: 2012-ben a Psorioderm, 2013-ban a Psorioderm Szenzitív, idén (2015) pedig a Pezoderm termékcsaládunk nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat. Tökéletességre törekszünk: az idén díjat nyert Pezoderm termékcsalád több, mint két év fejlesztő munka gyümölcse."

A 2015-ben Magyar Termék Nagydíjat nyert Pezoderm márka tagjai a Pezoderm Fürdető krém és a Pezoderm Védőkrém. A Pezoderm Fürdető krém tradicionális receptúra alapján, modern felfogásban, gyógyszertári minőségben előállított, parabén mentes gyengéd mosakodó krém az egész család számára, babáknak és kisgyermekeknek is.  A Pezoderm Védőkrém pedig finom, krémes állagú, szintén parabén mentes védőkrém hámsérülések, horzsolások, enyhe égési és fagyási sérülések, irritált vagy ekcémás bőr ápolására. Védi a pelenkával fedett bőrterületet, és az időskori felfekvések ápolására is alkalmas.

A Pezoderm termékek által elnyert Magyar Termék Nagydíj átadására 2015. szeptember 3-én délelőtt 11 órakor a Parlamentben kerül sor. A rangos elismerést Dr. Nagy Zoltán, a Pezomed Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója veszi át.

További információ: Kárpáti Monika marketing vezető, 06-1-239-6720, monika.karpati@pezomed.com
www.pezomed.com
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.