OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2015. június 30., kedd 09:35

Vég nélküli játék vízben és szárazon - Új szórakoztató elemmel bővült az Aquaworld Resort Budapest Élményfürdő kínálata
    Budapest, 2015. június 30., kedd (OTS) - 2015. június 26-án megnyitotta kapuit a Bongo Wonderland, az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő legújabb attrakciója.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150630_001.jpg

Az élményfürdő hatalmas parkjában, a strand mellett elterülő szárazföldi játszóparadicsom egész nyáron izgalmas programokkal, megunhatatlan játékokkal várja a gyerekeket. Bongóval, az élménybirodalom kis gorilla kabalájával az örökmozgó apróságok nemcsak a medencékben pancsolhatnak, csúszdázhatnak, hanem elunva a fürdőzést, kedvükre ugrálhatnak a légvárban, a trambulinon, és a labdamedencében is, vagy életnagyságú oldtimer autóban játszhatnak. Aki jobban szeret alkotni, az a kézművesházban és a hétvégi zenés gyerekfoglalkozáson a kreativitását is fejlesztheti. A sportkedvelőket várja a minigolf és a Magyarországon igazi különlegességnek számító asztali foci, azaz Teqball. Bongót nemcsak a gyerekeket, de barátait is sok szeretettel várja, így a kis lurkók könnyen összefuthatnak Teo-val az eleven oroszlánnal, Picicicával vagy Macikutyával és a Minimax többi sztárjával.

Ami jó a gyereknek, az jó a szülőnek. Ha már kiázott a kis kéz vagy lila a száj, többé nem kell kiimádkozni a gyerekeket az élményfürdő hatalmas medencéiből, hiszen önként indulnak a partra, és örömmel érvényesítik a Bongo Wonderland útlevelét a szárazföldi játékbirodalom minden állomásán. További jó hír, hogy mindenen szállóvendég és élményfürdő belépővel rendelkező térítésmentesen veheti igénybe a Bongo Wonderland szolgáltatásait. Újdonság! 2015. június 26-tól az Aquaworld élményfürdőbe érkező vendégek, már CSALÁDI jegyet is válthatnak, 1 felnőtt + 2 gyerek esetén 9.970 Ft, 2 felnőtt + 2 gyerek esetén 14.960 Ft kedvezményes áron.

Bővebb információ: www.aquaworldresort.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.