OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. május 26., kedd 13:00

Ötödik éve hazánkban a BARE International
    Budapest, 2015. május 26., kedd (OTS) - A BARE International nemzetközi próbavásárlási szolgáltatást nyújtó multinacionális vállalat az Egyesült Államokban alakult 1987-ben. Helyi irodái Amerikában, Európában és Ázsiában nemzetközi partnerek megbízásából végeznek teljes piackutatást, elsősorban próbavásárlási területen. A cég 2011 óta sikeresen működik és intenzíven fejlődik Budapesten is, hangzott el a sajtótájékoztatón. Hazánkban 40 m2-en 5 fővel kezdte meg működését, mára 800 m2-en 53-ra bővítette állandó dolgozóinak számát. Idén indította el Magyarországon (rövidesen Belgiumban is) a cégcsoporton belül már jól működő egyedi programját, amely a "@BARE we Care" nevet kapta.

    "Magyarországon a BARE 2011 óta folyamatosan bővítette állandó dolgozóinak számát. Kizárólag lendületes, megbízható és idegen nyelveket magas szinten beszélő fiatalok alkotják a csapatot. A hatalmas növekedést egyetlen kliens, 17 országot érintő megbízása adja" - mondta Mike Bare, a BARE International cégcsoport elnöke és a magyarországi vállalat igazgatója.
Büszke vagyok arra, hogy a rendelkezésre álló hagyományos és modern technikák minden csatornáját kihasználva, az adott feladatkörök kompetenciájával rendelkező, megfelelő munkatársakkal sikeresen betöltöttük a munkaköröket" - mondta Csete Klára Melinda a BARE európai HR vezetője.
"Cégünk ebben az évben indította útjára a "@ BARE we Care"nevű programját, amely nem köthető szorosan a minőségellenőrző munkához, de fontos számunkra. Magyarországon a fiatal művészek támogatása kap kiemelt figyelmet részünkről. A BARE International budapesti irodája megnyitja kapuit 2015. május 22-én a kiállítás idejére és bemutatkozási felületet biztosít három festőművésznek (Téglássy Anna, Fusz Mátyás, Sipos Emő)" - nyilatkozta Guy Van Neck, a BARE International General Managere.
Vicky Martinez Dorr, a BARE International Global Marketing Managere kezdeményezte a felhívást, aki maga is fest és hiszi, hogy ez a segítség ugródeszka lehet a fiatal művészek számára.

További információ:
Csete Klára Melinda
EU HR Manager
Bare International Hungary Kft.
tel.: +361 799 8799
www.bareinternational.com
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.