OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. május 5., kedd 10:50

HORTI AUSTRIA - az első alkalommal Tullnban
    Tulln, 2015. május 5., kedd (APA/OTS) - A tullni vásárváros, a Messe Tulln ad otthont a 2015. június 10-e és 12-e között első ízben megrendezésre kerülő exkluzív kertészeti, gyümölcs- és zöldségtermesztési szakvásárnak, a HORTI AUSTRIA-nak. A HORTI AUSTRIA-t a Messe Tulln az Osztrák Mezőgazdasági Kamarával, a Bécsi Mezőgazdasági Kamarával, az Osztrák Szövetségi Kertészeti Társasággal (Bundesverband der Österreichischen Gärtner) az Osztrák Szövetségi Gyümölcstermesztési Szervezettel (BundesObstbauverband Österreich) és az Osztrák Szövetségi Zöldségtermesztési Szervezettel (BundesGemüsebauVerband Österreich) együttműködve szervezi meg.

    A HORTI AUSTRIA kizárólag szakmai látogatóknak szól, és Ausztria és az EGK országok kertészeti ágazata számára fontos platform, ahol bemutatásra kerülnek a legújabb nemesítésű növények, technológiai újítások és a divatos virágkötészeti trendek. A szakvásár egyedülálló lehetőséget kínál a kertészek, a zöldség- és gyümölcstermesztők és a virágkötők/virágkereskedők számára a piacon megjelenő újítások megismerésére és a technológiai fejlődésre vonatkozó legfrissebb információk beszerzésére.

A legfontosabb adatok és tények a tullni HORTI AUSTRIA szakvásárról:
    - 221 kiállító 19 országból
    - Tökéletes helyszín Ausztria és Közép- és Kelet-Európa középpontjában
    - Ideális helyszíne a sikeres mezőgazdasági technikai és kertészeti kiállításoknak (Austro Agrar Tulln, tullni Nemzetközi Kertészeti Vásár)
    - Nemzetközi szakközönség
    - Vezető osztrák és európai únióbeli szakértők előadásai
    - Első alkalommal együttműködve az osztrák szakértői csoporttal:
Technik im Obst- und Weinbau
    - Egyedülálló platform az ausztriai "zöld" ágazatok összes kiválósági központja számára

A HORTI AUSTRIA-ra a következő területekről érkeznek kiállítók: növények, virághagymák, palánták, magok, növényvédőszerek és trágyák, permetező öntözés, klímabefolyásolás, üvegházak, virágkötészeti anyagok, földek, tőzegek és táptalajok, termelési, feldolgozási technológiák és marketing a következő területeken: zöldség, gyümölcs, kert- és tájépítés, valamint kiskereskedelem és szolgáltatások.

Új, lendületes kísérő program
A szakvásárnak részét képezi egy vonzó és számos értékes információval szolgáló kísérőprogram is, amely minden bizonnyal ösztönző hatású lesz, és versenyelőnyt biztosít a résztvevők számára. Részlet a kísérő rendezvény programfüzetéből: "A virágok és növények értékének növelése és az én hozzájárulásom ehhez", "Technikák és trendek az erőforrás-takarékos kertészeti termesztésben" vagy "Mobil öntözőegységek". A programot az osztrák tervezők, Gerhard Glatz és Harald Lehner virágkötészeti bemutatója színesíti. További információk a kísérő programról a következő internetes címen állnak rendelkezésre: www.horti-austria.at.

Nyitva tartás:
2015. június 10-12.
Szerda: 10:00 -18:00
Csütörtök: 10:00 - 20:00
Péntek: 10:00 - 17:00


Kapcsolat:  
Barbara Nehyba, MSc
Manager for Marketing & Communication
MESSE TULLN GmbH
Messegelände
3430 Tulln an der Donau
Tel: 02272/624030
Email: barbara.nehyba@messetulln.at
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.