OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. február 25., szerda 11:10

Meghívó: Jég és hó, homok és hőség... A Budapest-Bamako 2015, ahogyan azt Bódi Sylvi és Turjányi Janó átélte
    Budapest, 2015. február 25., szerda (OTS) - Szeretettel meghívjuk 2015. február 26-án 12.00 órától 13.00 óráig tartó rendezvényünkre, amelyet az acm® wallet támogat. A rendezvény résztvevői Bódi Sylvi közismert modell, celebritás, aki részt vett a versenyen túra kategóriában, és Turjányi "Janó" János, aki motoros kategóriában megnyerte azt.

    Január 16-án rajtolt el a 10. Budapest - Bamako Rali, a Párizs-Dakar szellemi örököse, hogy a résztvevők fél Európán keresztül, az Atlasz hegység hófödte csúcsain át, sivatagon, háborús övezeten, aknamezőkön keresztül, az ebola árnyékában eljussanak Maliba, és bebizonyítsák maguknak és a világnak, hogy képesek dacolni a természet erejével, a technika kihívásaival és a véletlennel is. Turjányi Janó a motoros kategória győztese, és Bódi Sylvi, akiről már korábban is
tudtuk, hogy belevaló egy csaj, első szám első személyben mesélnek nekünk az élményeikről.

A rendezvényt az acm® wallet támogatja (http://acmwallet.co)

A beszélgetés időpontja: 2015.02.26-án, 12.00 órakor.
Helyszín: RaM Colosseum, 1133 Budapest, Kárpát utca 23.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.