OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2014. december 22., hétfő 11:07

Életet mentett egy Főtaxis fuvarmegtagadással, ma kitüntették
    Budapest, 2014. december 22., hétfő (OTS) - "Minden rendben van? Nem kellene inkább orvoshoz mennünk?" - kérdezte Gráf István Főtaxis, az utasát, akin látta, hogy rosszul érezi magát. A hölgy hevesen tiltakozott, mondván, hogy minden rendben lesz, csak gyorsan érjenek haza. A Főtaxis azonban saját belátása szerint döntött, és 2 perc múlva már az orvosi ügyeleten voltak. István várt egy darabig, hogy folytassák útjukat, de a történet másként alakult. Az orvosi ügyeleten életmentő beavatkozást hajtottak végre, az akarata ellenére beszállított utason.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20141222_001.jpg

A Főtaxi Kerepesi úti székházában, a mai napon, Szunomár Tibor vezérigazgató tüntette ki azokat a Főtaxisokat, akiket a közelmúltban az utasok, pozitív visszajelzéssel illetek. A díjazottak az alapító, Haltenberger Samu arcképével és a régi székház képével szimbolizált emlékérmet vettek át. Az életmentő Főtaxis, Gráf István plusz jutalma, két főre szóló hétvégi pihenés, egy wellness szállodában.

www.fotaxi.hu
https://www.facebook.com/fotaxi?fref=ts
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.