OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. november 11., kedd 08:00

A Lyoness hálózat mostantól még több előnyt kínál
    Graz, Ausztria, 2014. november 11., kedd (APA/OTS) - A Lyoness mostantól 5 százalékra emeli a pénzvisszatérítés felső határát. Ezen felül a tagok ezentúl minden vásárláskor vásárlási pontokat kapnak.

    A Lyoness új utakra lépett: a csoport átszervezése, a Lyoness Group AG létrehozása és az üzletágak, üzleti tevékenységfajták egyértelmű megkülönböztetése eredményeként a tagok mostantól dupla előnyöket élvezhetnek. A vásárlói közösség tagjai a továbbiakban akár 5 százalékos pénzvisszatérítést is kaphatnak. Ezen felül a tagok ezentúl automatikusan vásárlási pontokat gyűjthetnek a világszerte több mint 40.000 Lyoness termékpartnernél lebonyolított minden egyes vásárlásuk után. A Lyoness vezérigazgatója, Hubert Freidl kifejtette: "fontos célunk volt, hogy még több előnyt biztosítsunk tagjainknak. Ezt szolgálja a pénzvisszatérítés (Cashback) felső határának megemelése és a vásárlási pontrendszer kialakítása és bevezetése."

Az összegyűjtött pontok az online és offline termékpartnerek által kínált áruk és szolgáltatások árából való engedményekre válthatók be. A tagok által kapott vásárlási pontok száma a vásárolt termékért/szolgáltatásért kifizetett összegtől és a Lyoness törzsvásárlói programjának tagjaként tevékenykedő kereskedő által vállalt vásárlási kedvezmény mértékétől függ.

Prepaid Lyoness MasterCard® kártya
2014. november 8-tól a Lyoness tagok 20 országban fizethetnek a Prepaid Lyoness MasterCard® kártyával, illetve részesülhetnek pénzvisszatérítésben a kártya használatával bonyolított vásárlásaik után. A kártya egyik legnagyobb előnye, hogy használatakor a Lyoness tagok vásárlási pontokat gyűjtenek olyan vásárlásaik után is, amelyeket nem Lyoness termékpartnereknél intéznek. További részletes információk a Prepaid Lyoness MasterCard® kártyáról a következő internetes címen állnak rendelkezésre: www.lyoness.com.


Amit a Lyoness-ről tudni kell

A Lyoness Csoport háromféle üzleti tevékenységét két márkanév alatt végzi: a Lyoness márkanév alatt működik a vásárlói közösség, amelynek célcsoportját azok a vásárlók adják, akik vásárlásaik során Lyoness tagságuk révén pénzt szeretnének megtakarítani (Cashback [pénzvisszatérítés]), valamint a hűségprogram, amelynek azok a kereskedők alkotják a célcsoportját, akik egy nemzetközi, szektorokon átívelő törzsvásárlói program előnyeit kívánják kiaknázni. A Lyconet márkanév alatt folyik a Lyoness összes hálózati marketing tevékenysége, melynek célcsoportjai a magánvállalkozók és a vállalatok. A Lyoness Csoport ma már 46 országban, minden kontinensen jelen van. Világszerte több mint 4 millió tagja használja ki a tagság kínálta előnyöket a mintegy 40.000 Termékpartnernél bonyolított vásárlásai során. További információkért, kérjük, látogasson el a www.lyoness.com internetes oldalra.

Kapcsolat:
Silvia Kelemen
Lyoness Group AG
Tel: +43 664 85 55 241
E-mail: silvia.kelemen@lyoness.ag
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.