OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. április 15., hétfő 15:30
Idén jubila´l haza´nkban az egyik legismertebb dia´koknak szo´lo´ nemzetko¨zi robote´pi´te´si e´s -programoza´si verseny az Edutus Egyetem közreműködésében

Tehetséges magyar fiatalok százai kapcsolódnak be évről-évre a World Robot Olympiad (WRO) nemzetközi robotépítési és -programozási versenyekbe, ahol nemzetközi szinten is kimagasló teljesítményt nyújtanak. ?? Az Edutus Egyetem idén 10. alkalommal rendezi meg az EduDigiTech versenyek keretein belül, a World Robot Olympiad (WRO) nemzetközi robotépítési és -programozási versenyek hazai fordulóit.? A WRO világszinten 20. éve szervezi meg a tudomány és a technológia területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó ifjú tehetségeknek szóló versenyt.Teljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.