OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. március 8., péntek 10:14
Program -Emlékezzünk együtt az 1848/49-es forradalom és szabadságharc hős zsidó honvédjeire is a 175. évforduló alkalmából!

A Magyar-Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság (MAZSISZEM) 2024. március 14.-én 16 órától egyedülálló, hagyományőrző március 15-i emlékünnepséget szervez Budapesten a Dohány utcai zsinagóga előtti Herzl Tivadar téren, amelyre szeretettel meghívja az érdeklődőket. A színes és látványos esemény fővédnökei Prof. Dr. Grósz Andor dandártábornok, a MAZSIHISZ elnöke és Dr. Töll László ezredes, a Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnoka. Az ingyenes vattacukor mellett az első 500 résztvevő egyedi ajándékot kap! A részletes program a www.mazsiszem.hu és a Facebook esemény oldalán található. https://fb.me/e/208oOqdyrTeljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.