OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2024. április 13. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. október 2., hétfő 12:12
Együttműködési megállapodást írt alá 2023. szeptember 27.-én a Peak Hungary, a Columbus Magántőkealap és a fülöp-szigeteki Rizal Commercial Banking Corporation (RCBC)

A képen (sorban balról) Lito Villanueva, az RCBC ügyvezető alelnöke, innovációs és integrációs vezérigazgatója, Eugene S. Acevedo, az RCBC elnök-vezérigazgatója, Suppan Márton, a Peak alapító vezérigazgatója és Rudas Gábor a Columbus Magántőkealap kezelője, a Carion elnöke. A "Fintech Synergy for Overseas filippinos" című dokumentumot a Magyarország és a Fülöp-szigetek közötti diplomáciai kapcsolatfelvétel 50. évfordulója alkalmából megrendezett eseménysorozat keretében szeptember 27.-én Manilában írták alá a felek. Az együttműködés révén a világ első olyan megoldása jön létre, amely valós idejű pénzküldést tesz lehetővé európai számláról fülöp-szigeteki bankszámlára.Teljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.