OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. február 17., péntek 15:29
A RAM Investment sajtóközleménye: Közép-kelet-európai vállalkozások előtt is nyitva áll Dubai gazdasági fejlesztési programja.

Rashid Bin Ahmed Al Maktoum sejk, a dubaji uralkodó család tagja bejelentette, hogy cégén, a RAM Investmenten keresztül együttműködési lehetőséget kínál a közép-kelet-európai régió vállalatainak a "Operation 300 Billion" elnevezésű nemzeti fejlesztési programban való részvételre. - A RAM Investment, amelynek elnöke Rashid Bin Ahmed Al Maktoum sejk, 2022-ben jött létre. Őfelsége a közép kelet európai régióban egy három ügyvédi irodából álló konzorciummal dolgozik együtt, amelynek vezetője Dr. Boros Árpád András. A képen: Rashid Bin Ahmed Al Maktoum sejk és Boros Árpád AndrásTeljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.