OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2024. május 28. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 21., szerda 09:01
ALIGALIGET TURISZTIKAI ÉS LAKÁS CÉLÚ INGATLANFEJLESZTÉS KONCEPCIÓ - RÖVID TÁVÚ FEJLESZTÉS 2022 ŐSZTŐL 1A // VAGYONKEZELÉSI SZERZŐDÉSSEL KEZELT TERÜLET

RÖVID TÁVÚ FEJLESZTÉS 1A // VAGYONKEZELÉSI SZERZŐDÉSSEL KEZELT TERÜLET 2022. őszén a kikötőfejlesztés és bővítés során az elavult infrastruktúra cseréjét követően 20% férőhelybővítéssel modern, a bérlői igényeket kiszolgáló és hosszútávon versenyképes szolgáltatásokat biztosító fejlesztés valósul meg. A kikötő vízi részére a vízjogi létesítési engedélyt az akvizíció során a Fejlesztő tulajdonába került Pro-Mot Hungária Kft. megszerezte. 141/2018. (VII. 27.) Korm. rendelet jelenleg hatályos rendelkezései szerinti 6.K § (5) A Balatonvilágos belterület 295/6, 295/11 és 295/13 helyrajzi számú telkekre vonatkozó sajátos beépítési szabályok - KikötőTeljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.