OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2024. február 29. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. szeptember 20., kedd 09:38
Nagyszabású és látványos születésnapi partnertalálkozót tartott a Fornetti Group - Urs Jordi, a Fornetti Group tulajdonosa, az Aryzta AG CEO-ja

"Sportot űzünk az egészségből" - a Fornetti Group ezzel a rendezvényszlogennel hirdette meg a 25 éves születésnapi ünnepségét, amelyet a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen tartott szeptember 16-án. Az eseményen részt vett és beszédet mondott Azbej Tristan, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, valamint Urs Jordi, a Fornetti Group tulajdonosa, az Aryzta AG CEO-ja is. Mindketten méltatták a vállalat elszántságát és egyediségét, és többször hangsúlyozták, hogy a cég - mint a kecskeméti régió egyik legnagyobb munkaadója - nemzetgazdasági jelentőséggel bír, és hosszú ideje aktív, innovatív gazdasági szerepvállalása pedig mindenki számára követendő példa lehet. (Fotó: Rádi Péter/Fornetti)Teljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.