OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2024. február 29. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 13., hétfő 11:23
Két magyar művész is elismerésben részesült a STRABAG Artaward International 2022 döntőjében - Elismerésben részesült művészek

A STRABAG Kunstforum örömmel jelenti be a STRABAG Artaward International 2022 fődíját és négy elismerését. A STRABAG Artaward International az egyik legmagasabban dotált festészeti és rajzművészeti magándíj Ausztriában: évente egy fődíjat és négy, összesen 35 000 euróval járó elismerést osztanak ki. A nemzetközi művészeti díjat ezúttal Lengyelországban, Szlovákiában, Csehországban, Magyarországon és Ausztriában hirdették meg. A díjakat Dr. Thomas Birtel, a STRABAG SE igazgatótanácsának elnöke adta át 2022.6.9-én Bécsben. - Elismerésben részesült: BERNÁTH DÁNIEL / HU, EZER ÁKOS / HU, MARCIN JASIK / PL, GEORG PINTERITSCH / AT (Fotó: Eva Kelety)Teljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.