OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2024. február 29. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. április 28., csütörtök 14:39
Kiberfizikai hálózatok kiberbiztonsági védelmét támogató alkalmazás prototípusának termékesítése az Ukatemi Technologies Kft-nél (NKFI logo)

Lezárult az Ukatemi Technologies ipari rendszerek és hálózatok kiberbiztonságát támogató termék fejlesztésének első szakasza. Az Ichidoku a kiterjedt (kritikus) infrastruktúrák biztonságához járul hozzá, elsősorban a termelő- és iparvállalatoknál, kiemelten az energetikai és gyógyszeripari cégeknél. A 2020-1.1.1-KKV-START-2021-00332 számú projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával valósult meg.Teljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.