OTS Üzleti Sajtószolgálat
Képek
2021. január 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. október 16., péntek 14:36
Ünnepi fogadás a Szaúd-arábiai Királyság és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolatok létesítésének 25. évfordulója alkalmából - Mohammed bin Abdul-Hádi Al-Matrafi, Szaúd-arábia magyarországi nagykövete

A képen Mohammed bin Abdul-Hádi Al-Matrafi, Szaúd-arábia magyarországi nagykövete - A Szaúd-arábiai Királyság budapesti nagykövetsége ünnepi fogadást tartott a Magyar Nemzeti Múzeumban a Királyság és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolatok létesítésének 25. évfordulója alkalmából, amelyen részt vett Őexcellenciája, Szaúd-arábia magyarországi nagykövete, Mohammed bin Abdul-Hádi Al-Matrafi úr, és Őexcellenciája, Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériumának államtitkára, a Kormányközi Gazdasági Vegyes Bizottság magyar társelnöke, Vargha Tamás úr, valamint számos magyar kormánytisztviselő, Magyarországon akkreditált diplomáciai képviseletek vezetői, a magyar társadalom akadémiai és médiaszereplői, a nagykövetség barátai és munkatársai, valamint a magyar médiaorgánumok.Teljes méret »

Vissza

RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.