OTS Üzleti Sajtószolgálat
Videó / Audió
2023. március 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2007. március 23., péntek 15:06
A francia orgonamuzsika nagyköveteként számon tartott Fassang László április 11-én, az új francia orgonaiskola megalapozójának, Albert Schweitzer egykori tanárának két kompozícióját is eljátssza.


Charles-Marie Widor a felvételen rögzített Toccatája szemléletesen reprezentálja, milyen lendülettel használja ki a komponista a hatalmas hangversenyorgonák technikai lehetőségeit – a sok oktávot, számos regisztert, a pedálokat. Az alkotói elképzelések azonban rejtve maradnak a darabok pusztán technikai megvalósításával – ismerni kell a stílust, a „hely (a párizsi St. Sulpice templom) szellemét”, a francia orgonaiskola hangzásbeli elvárásait. Erre hivatott és erre vállalkozik Fassang László április 11-én.

Vissza

Videó / Audió
Hazugságokon alapuló C-vitamin-ellenes kampány a sajtóban
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.