2014. szeptember 1., hétfő 09:05

Újra egy színpadon a Cotton Club Singers! - Szűcs Gabi Swinging Amy-koncertjével zárul a Budapesti Nyári Fesztivál
    Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (OTS) - Szeptember 7-én nem csak a swing kedvelőit várják a Városmajori Szabadtéri Színpadon a Budapesti Nyári Fesztivál záró koncertjén, hanem a fiatalon elhunyt brit soul énekesnő, Amy Whinehouse rajongóit is. Szűcs Gabi koncertjén az ő dalai csendülnek fel, az est sztárvendége az idén húsz éves jubileumát ünneplő Cotton Club Singers lesz.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20140901_001.jpg

Szűcs Gabit és zenekarát az igényes zenehallgatók jól ismerik, a legendás formáció alapítójaként régóta a swing szerelmeseinek kedvence. Hazai és nemzetközi fesztiválok állandó szereplőjeként szólóban is évek óta meghatározó egyénisége a zenei életnek.

Tavaly év végén jelent meg első önálló albuma, a Swinging Amy, amelyen Amy Winehouse legismertebb, legjobb dalait szólaltatja meg swing átiratban. A népszerű dalok ezáltal új értelmet nyernek és új színekkel gazdagodnak. A zenék feldolgozását Kuzbelt Péter szaxofonos, a Showder Band vezetője készítette. Szórakoztató, szívbe markoló, a jazz és a swing legszebb hagyományait vegyítő zenei csemege várja tehát a Városmajori Szabadtéri Színpad közönségét szeptember 7-én, vasárnap este.

A koncerten meglepetésvendégként Szűcs Gabi egykori társai is a színpadra állnak: Kozma Orsi, László Boldizsár és Fehér Gábor öt év után először lép fel együtt, hogy a Cotton Club Singers a tőle megszokott felállásban és színvonalon csatlakozzon az Amy előtti tisztelgésben.

Bővebb információ és online jegyvásárlás: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.