2013. július 4., csütörtök 09:27

A Goldman Sachs felmondja a Goldman Sachs Ireland Finance Limited (korábbi nevén Goldman Sachs Bank (Europe) PLC) kötelezettségeire vonatkozó Általános garanciamegállapodást
    New York, 2013. július 4., csütörtök (Business Wire/OTS) - )-- A Goldman Sachs Group, Inc. (NYSE: GS) ma bejelentette, hogy felmondja a 2008. november 24-én leányvállalata, a Goldman Sachs Ireland Finance Limited (korábbi nevén Goldman Sachs Bank (Europe) PLC) számára biztosított garanciát. A felmondás 2013. július 10-én lép hatályba.

    A Goldman Sachs Group, Inc. befektetési banki, valamint részvény- és befektetéskezelési tevékenységet végző vezető nemzetközi cég, amely számos pénzügyi szolgáltatással áll sokszínű, vállalkozásokat, pénzintézeteket, kormányokat és tehetős magánszemélyeket egyaránt magába foglaló széles ügyfélköre számára. Az 1869-ben alapított társaság székhelye New Yorkban található, és irodákat működtet minden jelentősebb pénzügyi központban szerte a világon.

Kapcsolat
Média:
Jake Siewert, 212-902-5400
vagy
Befektetők:
Dane Holmes, 212-902-0300


Forrás: The Goldman Sachs Group, Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.