2013. február 14., csütörtök 14:28

Kriston Intim Torna férfi szemmel
    Budapest, 2013. február 14., csütörtök (OTS) - A Kriston Intim Torna az alhas egészségét szolgáló, összetett egészségnevelési módszer, egyben karbantartó és testtudat fejlesztő tréning. Hatással van a kontinencia képességére, a szexuális egészségre és a medencei szervek megfelelő helyzetének megtartására. Az intim torna elnevezés mindössze arra utal, hogy a KIT-módszerrel az altesti szervek azon izomzatát eddzük, amelyeket a mindennapi testmozgás során nem tréningezünk.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20130214_001.jpg

    Ez a módszer elsősorban a nők körében ismert. Hiszen tudják, hogy a gátizomzat erősítésével a szülés könnyebbé válik, sőt a szülés utáni regenerálódás is hatékonyabb lesz. Később a kontinencia képességének fokozására, a szexuális egészségért és a medencei szervek megfelelő helyzetének megtartása érdekében válik szükségessé. Hangsúlyoznunk kell azonban, hogy ez a módszer minden korosztály, és mindkét nem számára fontos, nőknek, férfiaknak, időseknek, fiataloknak egyaránt, prevenciós és önrehabilitációs céllal. A tréning során nem csak a test speciális edzése történik, hanem a lelki problémák felszínre kerülése is fontos eszköz a gyógyításban. A test - lélek harmóniája biztosítja a szervezet egészséges működését.

    Tapasztalataink szerint a férfiak általában akkor mennek el orvoshoz, ha komolyabb egészségügyi problémák merülnek fel, főleg a prosztata elváltozásával kapcsolatban.
A Kriston Intim Torna számukra is lehetőséget nyújt, hogy elkerüljék az esetleges műtéti beavatkozást és az ezzel járó lelki sérülést. Ehhez persze szükséges a módszer megismerése és otthoni gyakorlása. A gyógyítással foglalkozó szakemberek nem győzik hangsúlyozni a megelőzés fontosságát. Barátnők, feleségek támogatásával, lehetőség szerint ez irányba kellene elmozdítani a férfiakat, beláttatva, hogy mindenki felelős saját egészségéért. Ezzel a szelíd módszerrel pedig az egészséges férfiasság, és a férfias egészség fenntartása is egyszerűbbé válik.

    A Kriston Intim Torna jelenleg egyetlen férfi oktatójaként bátran kijelentem, hogy a Kriston módszer oktatásával, a tudásanyagnak az átadásával nem csak a női és gyermek tanítványaim segítettek magukon a problémáik leküzdésében, hanem számos férfi tanítvány is, akik bizalommal fordultak hozzám.

További információ:

Gellér Dávid
KIT tréner
telefon: +36-20-911-2910
e-mail: trenerdavid1@gmail.com
honlap: kristonintimtorna.honlapom.com
kérdések: www.orvostudakozo.hu/GellerDavid
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.