2013. február 5., kedd 14:01

Magyar fejlesztés a közösségi médiában - Elindult a Brozie közösségi böngésző szolgáltatás
    Budapest, 2013. február 5., kedd (OTS) - Új eszköz született a közösségi média világában. Bemutatkozik a Brozie ingyenes közösségi böngésző szolgáltatása. Zárt ajtók mögött zajlottak a fejlesztések a Docler Holding irodaházában, azonban napvilágot láttak a részletek.

    Az internet a mai napig többségében statikus tartalmakból áll, melyeken közvetlen interakció nem lehetséges. A Brozie a böngészők új iránya, amely interaktívvá teszi ezeket a weboldalakat is. A Brozie globális megoldása közösségi szolgáltatásokkal ruházza fel az oldalakat, melyeken így közvetlenül lehet kommunikálni. Keretrendszerén keresztül minden weboldalhoz saját kommunikációs csatornát biztosít, mely segítségével élőben társaloghatunk és oszthatunk meg tartalmakat az azonos weblapra érkezett látogatókkal. Nincs szükség regisztrációra és telepítésre, ráadásul a szolgáltatás egy hétköznapi felhasználó számára teljesen ingyenes.

A Brozie célja kettős: egyszerre kínál közösségi fórumot a netezőknek és nyújt szolgáltatást weblaptulajdonosoknak, ez utóbbit üzleti céllal. Az üzleti modul többféle fizetős szolgáltatást kínál az oldaltulajdonosoknak, például segítségével új felületet kapnak célzott online hirdetéshez és saját maguk moderálhatják az oldalukon folyó csevegést.

A rendszer két fiatal webfejlesztő, Laczkovszki Gábor és Magyar Milán ötlete alapján született, de hamar sikerült megnyerni szakmai és pénzügyi partnereket is. Győri Attila, a G-Portál alapítója, ma már a 7 fős Brozie csapat oszlopos tagja. Az üzleti potenciálra pedig nem csak a fejlesztők, de a házon belüli corporate venture befektető, a Docler Investments Kft., is felfigyelt, melynek köszönhetően a Brozie a Docler cégcsoport tagjává vált.

"A Brozie létrehozásával egy nagy álmunk valósult meg. Remélem, a Brozie használata olyan élvezetes lesz az internetezők számára, mint amilyen örömmel fejlesztettük" - vélekedik Laczkovszki Gábor ötletgazda, a Brozie design és marketing vezetője.

"A kezdetektől fogva magával ragadott az ötlet, hogy a weblapok böngészése közben kommunikálhatnak egymással a látogatók. Az a célunk a Brozie-val, hogy egy egyszerű eszközt adjunk a netezők kezébe az egyre inkább mindennapossá váló webes kommunikációjukhoz." - foglalja össze a cég vízióját Győri Attila, a Brozie termékfejlesztési vezetője.

Magyar Milán, a Brozie fejlesztési vezetője kiemelte, hogy a Brozie egy kis fejlesztő csapat nagy rugalmassággal, amely maga mögött tudhat egy komoly befektetői hátteret, annak minden előnyével.

További információ:
Horváth Eszter
Senior kommunikációs és CSR munkatárs
Docler Holding Kft.
Mobil: +3630-573-9619
Email: horvath.eszter@doclerholding.hu
www.doclerholding.com


A Docler Investmentsről

A Docler Investments Kft. 2011-ben jött létre a Docler cégcsoport kockázati tőke-befektetésekkel és felvásárlásokkal foglalkozó tagjaként. Célja, hogy elkülönült szervezeti keretek között a legmagasabb szakmai standardoknak megfelelően, professzionálisan végezze a cégcsoport felvásárlási és befektetési feladatait. A társaság a pénzügyi forráson túl a teljes cégcsoport tapasztalatával, valamint üzleti és technológiai infrastruktúrájával támogatja az olyan nagy növekedési képességű cégeket, amelyek a tulajdonosok mellett képesek szélesebb értelemben véve értéket teremteni egy közösségnek, de akár az országnak is. A Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület teljes jogú tagjaként annak szakmai és etikai standardjai szerint működik.

Bővebb információk: www.doclerholding.com és www.doclerinvestments.hu.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.