2012. június 14., csütörtök 11:17

"Oktató Kórház" cím átadása
    Budapest, 2012. június 14., csütörtök (OTS) - A Szent Imre Kórházban a példaértékűen magas színvonalú gyógyító-betegellátó tevékenység, valamint a tudományos munka végzése mellett az orvosok és szakdolgozók - időt és fáradtságot figyelmen kívül hagyva - több évtizede vesznek részt az orvostanhallgatók, orvosok és szakorvosok, valamint az egészségügyi szakdolgozók képzésében, továbbképzésében.

    Ennek, valamint az új menedzsment hatékonyságának, tudományos munkájának elismeréseként a Szent Imre Kórház - a budapesti kórházak közül elsőként - "Oktató Kórház" címet kap a Pécsi Tudományegyetemtől!

Az - állófogadással egybekötött - ünnepélyes cím-átadó rendezvény 2012. június 20-án 11:00 órától 12:30 óráig tart.

A rendezvény helyszíne: Aesculap Akadémia (Budapest XI. Halmi u. 20-22. I. em.).

Parkolási lehetőség az Aesculap Akadémia előtt.

Az ünnepélyes címátadásra meghívjuk a hazai média (sajtó, TV) képviselőit.

A visszajelzést - az idő rövidsége miatt - 2012.06.19-ig, a pr@szentimrekorhaz.hu címre, vagy telefonon a 06-1-464-8779 számra várjuk.

Budapest, 2012. június 14.


Dr. Bedros J. Róbert Ph.D.
c. egyetemi docens
főigazgató főorvos, főtanácsos
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.


Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.