2012. április 2., hétfő 11:20

A Multip Kft. a Zmanda termékeinek viszonteladójává vált
    Budapest, 2012. április 2., hétfő (OTS) - A rendszerintegrátor Multip Kft. és a Zmanda viszonteladói szerződést írt alá, melynek keretében a Multip eladásra kínálja a Zmanda termékeit és szolgáltatásait Közép- és Kelet-Európában. Az együttműködés első eredménye a Multip ügyfelénél, a Kanizsatrend Kft.-nél bevezetett összetett Zmanda mentési rendszer.

     A Zmanda költséghatékony, egyszerűen használható adatmentő és visszatöltő megoldása    tökéletesen illeszkedik a közép- és kelet-európai piachoz. Örömmel várjuk, hogy új partnerünkkel, a Multip Kft.-vel együttműködve kielégíthessük közös ügyfeleink mentési igényeit ezen a piacon  nyilatkozta Giorgio Di Bernardo, a Zmanda európai piacért felelős üzletfejlesztési vezetője.

    Bodnár Csaba, a Multip Zmanda-termékmenedzsere a nyílt forráskódú mentési megoldások területén piaci rést lát ma Magyarországon: nincs olyan szolgáltató, aki ilyen termékeket kínálna a felhasználók számára. Reményei szerint ezt az űrt sikerül betölteni a mostani megállapodás révén.

    A Multip Kft.-ről

    A Multip Kft.-nél a technológia és a szaktudás áll a középpontban: tevékenységei között a mentési megoldások, hibatűrő clusterrendszerek, redundáns intenet elérési csatornák és hálózati rendszerek építése szerepel. A Multip teljes értékű megoldásokat épít vevői részére olyan technológiák segítségével, mint pl. a virtualizáció, iSCSI és fibre channel. Aktivitása a magyar piacon túl kiterjed Közép- és Kelet-Európára is.


További információ:
info@multip.hu
http://www.multip.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.


Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.