2012. február 9., csütörtök 15:59

Ételt osztott a Jótündér
    Budapest, 2012. február 9., csütörtök (OTS) - Az Euronics Jótündére a nagy hidegre való tekintettel a veszprémi polgárok segítségével takarókat, téli ruhákat és lábbeliket gyűjtött a fedél nélküli és hátrányos helyzetűek számára.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20120209_001.jpg

A Jótündér alapítvány önkéntesei a helyi Euronics Áruházban várták azokat a már nem használt takarókat, meleg ruhákat, lábbeliket, melyekkel az alapítvány munkatársai a helyi Befogadás Házában élőket ajándékozták meg. Az összegyűjtött több zsák ruhanemű mellett a Jótündér 110 adag meleg ételt, teát is szétosztott a rászorulók között.


********************************************************************* ****
    A Jótündérről

    Elsőként 2010 novemberében indította el jótékony megmozdulását az Euronics Műszaki Áruházlánc, valamint a Neo FM. Az országos szintű, közel másfél hónapos megmozdulás során olyan gyerekek leveleit várták, akik szerették volna valamilyen új háztartási berendezéshez juttatni szüleiket, így köszönve meg az egész éves gondoskodást. A 20 családnak a Jótündér  személyesen  vitte el az ajándékot.

    A 2011 májusában hat gyermekotthon lakóinak jutott több millió forintnyi anyagi támogatás, valamint a vásárlókkal együtt összegyűjtött játékok és a partneri felajánlásokból származó nagy mennyiségű tartós élelmiszer. Szintén 2011 decemberében a Jótündér ismét 20 családhoz látogatott el, és a családok a műszaki berendezések mellett, tartós élelmiszereket, édességet, tisztítószerek is kaptak.
Az idei évben sem tétlenkedik az alapítvány, a csongrádi Szociális Ellátások Intézménye Gyermekek Átmeneti Otthonának gyűjtenek, hogy a több évtizede működő intézmény önálló épületbe költözhessen.

    Az Euronics - Vöröskő Kft-ről

    A veszprémi székhelyű Vöröskő Kft-t 1989-ben alapították, tulajdonosai magyar magánszemélyek. 2001 áprilisában csatlakozott az Euronics International Ltd. nemzetközi beszerzési társuláshoz. A 29 országban több mint 11 ezer üzlettel jelen lévő szervezet égisze alatt a Vöröskő Kft. használja a márkanevet, a jól bevált know-how -t és részt vesz a nemzetközi akciókban is.

    A nemzetközi beszerzési társuláshoz történt csatlakozással együtt a Vöröskő Kft. továbbra is magyar tulajdonban maradt. A folyamatos és dinamikus növekedésnek köszönhetően mára 65 üzlettel rendelkezik, amelyek túlnyomó többsége a Dunántúlon található. Ezek révén a cég vidéken piacvezető a műszaki kiskereskedelemben. A menedzsment kiemelt hangsúlyt fektet a munkatársak folyamatos képzésére, amely által az áruházakban valódi szakértők állhatnak a vásárlók rendelkezésére.

    Az üzletek száma mellett az alkalmazottak létszáma és a forgalom is jelentős emelkedést mutatott az elmúlt 20 évben. A kezdeti 6 fős létszám mára mintegy 700-ra emelkedett, a cég forgalma 2010-ben elérte a 19 milliárd forintot.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Dobos Kata
Marketing igazgató
+36 30 959 0501
dobos.kata@euronics.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.


Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.