2012. február 9., csütörtök 15:59

Ételt osztott a Jótündér
    Budapest, 2012. február 9., csütörtök (OTS) - Az Euronics Jótündére a nagy hidegre való tekintettel a veszprémi polgárok segítségével takarókat, téli ruhákat és lábbeliket gyűjtött a fedél nélküli és hátrányos helyzetűek számára.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

A Jótündér alapítvány önkéntesei a helyi Euronics Áruházban várták azokat a már nem használt takarókat, meleg ruhákat, lábbeliket, melyekkel az alapítvány munkatársai a helyi Befogadás Házában élőket ajándékozták meg. Az összegyűjtött több zsák ruhanemű mellett a Jótündér 110 adag meleg ételt, teát is szétosztott a rászorulók között.

********************************************************************* ****
    A Jótündérről

Elsőként 2010 novemberében indította el jótékony megmozdulását az Euronics Műszaki Áruházlánc, valamint a Neo FM. Az országos szintű, közel másfél hónapos megmozdulás során olyan gyerekek leveleit várták, akik szerették volna valamilyen új háztartási berendezéshez juttatni szüleiket, így köszönve meg az egész éves gondoskodást. A 20 családnak a Jótündér  személyesen  vitte el az ajándékot.

A 2011 májusában hat gyermekotthon lakóinak jutott több millió forintnyi anyagi támogatás, valamint a vásárlókkal együtt összegyűjtött játékok és a partneri felajánlásokból származó nagy mennyiségű tartós élelmiszer. Szintén 2011 decemberében a Jótündér ismét 20 családhoz látogatott el, és a családok a műszaki berendezések mellett, tartós élelmiszereket, édességet, tisztítószerek is kaptak.
Az idei évben sem tétlenkedik az alapítvány, a csongrádi Szociális Ellátások Intézménye Gyermekek Átmeneti Otthonának gyűjtenek, hogy a több évtizede működő intézmény önálló épületbe költözhessen.

Az Euronics - Vöröskő Kft-ről

A veszprémi székhelyű Vöröskő Kft-t 1989-ben alapították, tulajdonosai magyar magánszemélyek. 2001 áprilisában csatlakozott az Euronics International Ltd. nemzetközi beszerzési társuláshoz. A 29 országban több mint 11 ezer üzlettel jelen lévő szervezet égisze alatt a Vöröskő Kft. használja a márkanevet, a jól bevált know-how -t és részt vesz a nemzetközi akciókban is.

A nemzetközi beszerzési társuláshoz történt csatlakozással együtt a Vöröskő Kft. továbbra is magyar tulajdonban maradt. A folyamatos és dinamikus növekedésnek köszönhetően mára 65 üzlettel rendelkezik, amelyek túlnyomó többsége a Dunántúlon található. Ezek révén a cég vidéken piacvezető a műszaki kiskereskedelemben. A menedzsment kiemelt hangsúlyt fektet a munkatársak folyamatos képzésére, amely által az áruházakban valódi szakértők állhatnak a vásárlók rendelkezésére.

Az üzletek száma mellett az alkalmazottak létszáma és a forgalom is jelentős emelkedést mutatott az elmúlt 20 évben. A kezdeti 6 fős létszám mára mintegy 700-ra emelkedett, a cég forgalma 2010-ben elérte a 19 milliárd forintot.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Dobos Kata
Marketing igazgató
dobos.kata@euronics.hu

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.