2011. június 1., szerda 14:29

Digitális tananyagokkal a felsőoktatásért
    Budapest, 2011. június 1., szerda (OTS) - A digitális tananyagok fejlesztésének célja érdekesebbé, hatékonyabbá tenni a tanulást és a bolognai rendszerhez igazítani a képzési anyagokat.

    A Typotex Kiadó európai uniós támogatással a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP - 4.1.2-08/2/A/KMR) keretében öt digitális tananyag fejlesztését végzi öt felsőoktatási intézmény (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, az Óbudai Egyetem, a Szent István Egyetem és a Gábor Dénes Műszaki Főiskola) részvételével a biomérnöki, informatikai, környezettudományi, műszaki és vegyészmérnöki alapképzésben részt vevő hallgatók számára.
    A projektek nyilvános bemutatójára és sajtótájékoztatójára várjuk az érdeklődőket a június 6-án, hétfőn 18 órától 20 óráig a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának Garibaldi Klubjában (1054 Garibaldi u. 2.) tartandó sajtótájékoztatónkra és workshopunkra.

     Az esemény hivatalos meghívóját a http://www.typotex.hu/tamop oldalon találhatják, további információért pedig Mécs Annát a mecs.anna@typotex.hu címen kereshetik.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.


Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.