2011. május 6., péntek 12:28

Világelső Magyarország az Androidban!
    Budapest, 2011. május 6., péntek (OTS) - Megnyílt a világ első regionális android képviselete: az android.hu. A világ összes android platformra épülő készüléke kereshető a portálon és amelyik megtalálható hazai forgalmazásban az helyben, biztonságosan  Online meg is vásárolható.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110506_008.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110506_009.jpg

    Egyedülálló készülékáruházával az android.hu elősegíti az okostelefonok lehető leggyorsabb térnyerését. Az android.hu segíti a készülékgyártók, mobilszolgáltatók mobilforradalmasító munkáját, amely végre Magyarországon is lendületbe jön.
    Az Android.hu komolyan veszi az android platform hazai népszerűsítését, így hamarosan megnyitja a Magyar alkalmazás boltját APP SHOP néven. A világ legtöbb profi App fejlesztőcégét meghívta a hazai platformra, ahol jelentős számú alkalmazás végre Magyar nyelven is elérhető lesz.  Nálunk is lesz végre minőségi fizetős tartalom és az okostelefon tulajdonosok nem lesznek kiszolgáltatva többé, vagy nem kell kerülőutakhoz folyamodniuk.  Ráadásul a globális fizetési megoldások mellett nagyon kényelmes módszerekkel is fizethet majd a hazai közönség.

    Már most érdemes feliratkozni az ANDROID NEWS ingyenes szolgáltatásra és regisztrálni az android.hu oldalon, mert minden hónapban szuper androidos telefonokat sorsol ki az Android Hungary Kft a felhasználók között.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.


Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.