2010. június 8., kedd 09:22

Jogsértő volt a hivatal! Pert nyert a Dr. Lenkei Vitamin! - Sajtótájékoztató Meghívó
    Budapest, 2010. június 8., kedd (OTS) - Jogerős bírósági határozatban marasztalta el az ÁNTSZ-t a Pest Megyei Bíróság, az egyik Dr. Lenkei Vitamin szaküzletet üzemeletető cég keresetére 2010. június 7-én. A Bíróság megsemmisítette azokat a határozatokat, amelyekben az ÁNTSZ különböző szintű szervezetei egészségre ártalmasnak bélyegeztek és zároltak többféle vitaminkészítményt, amelyeket a Dr. Lenkei Vitamin üzletben lehetett megtalálni.

    Többek között erről is bővebben nyilatkozik majd Dr. Lenkei Gábor 2010. június 9-én, 11.00 órakor a Fókusz Könyváruházban (1072 Budapest, Rákóczi út 14.) azon a sajtótájékoztatóján, amelyet "Mentőöv beteg emberek számára” című legújabb könyve megjelenése alkalmából tart.


Bővebb információ és bejelentkezés:
Tihanyi Tóth Kinga: 20/551-2066, 1/413-1090 vagy pr2@drlenkei.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.


Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.