2024. február 6., kedd 15:52

A ZCG bejelentette, hogy folytatja a partnerséget a Scuderia Ferrarival /A sikeres partnerséget és együttműködést meghosszabbították a 2024-es Forma-1-es szezonra
    New York, 2024. február 6., kedd (Business Wire/OTS) - A Z Capital Group (ZCG) ma bejelentette, hogy partnerséget írt alá a Scuderia Ferrarival a 2024-es Forma-1-es szezonra. Az újabb elköteleződéssel tovább folytatódik a 2023-ban indult sikeres partnerség a ZCG és a Scuderia Ferrari között.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20240131693775/hu/

A 2023-as partnerség számos innovatív és az együttműködést erősítő kezdeményezést tartalmazott, és a 2024-es Forma-1-es szezonban a ZCG célja, hogy szorosabbra fűzze a kapcsolatot a Scuderia Ferrarival az említett kezdeményezések kibővítése érdekében, és azért, hogy új és kreatív módon érje el a Forma-1 rajongóit világszerte a ZCG nemzetközi ismertségére támaszkodva.

A Scuderia Ferrari 2024-es Forma-1-es autóját 2024. február 13-án, kedden mutatja be. Kiemelt partnerként a ZCG logója a teljes Formula-1-es világbajnokság alatt - kezdve a március 2-i bahreini nagydíjtól - jól látható lesz a festésen. A logó elhelyezésén kívül a partnerség szélesebb együttműködést és sokoldalú elkötelezettséget is magában foglal, ami nyomatékosítja a közös akaratot a siker és a növekedés előmozdítása érdekében a Scuderia Ferrari és a ZCG közötti partnerség vonatkozásában.

"Nagyon büszkék vagyunk erre a kapcsolatra és várakozással tekintünk a Scuderia Ferrari újbóli támogatása elé, valamint arra, hogy építsünk partnerségünk 2023-as szezonban elért sikerére" - mondta James Zenni, a ZCG alapítója és elnök-vezérigazgatója. "A Ferrari következetesen feszegeti az innováció és a globális terjeszkedés határait. A ZCG egyetért a Scuderia Ferrari kiválóságra és stratégiai növekedésre vonatkozó elképzeléseivel, és izgatottan várjuk a további együttműködést, amely a Forma-1 élményét és izgalmát hozhatja el még több rajongó számára világszerte."

"Örömmel újítjuk meg partnerségünket a ZCG-vel, hiszen osztozunk a kiválóság iránti szenvedéllyel és azzal az igénnyel, hogy feszegessük az innováció határait anélkül, hogy megfeledkeznénk azokról az értékekről és felhatalmazásról, amelyek tevékenységi területünkön szerzett több évtizedes tapasztalatból erednek" - mondta Lorenzo Giorgetti, a Scuderia Ferrari versenybevételekért felelős igazgatója.
"Szívesen dolgozunk tovább a ZCG-vel annak érdekében, hogy szélesebb közönséget érjünk el, amellyel megoszthatjuk a Forma-1 egyedülálló élményét és a Scuderia Ferrari különleges világát."

A világ egyik legizgalmasabb és legrangosabb motorsportversenye, a Forma-1 népszerűsége az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt, különösen az Egyesült Államokban. A televíziós nézettség 2018 és 2023 között megduplázódott Amerikában, és a 2023-as szezonban átlagosan 1,11 millióan nézték a futamokat. A ZCG továbbra is elkötelezett, hogy a sportág történetének legsikeresebb csapatával, a Scuderia Ferrarival való együttműködés révén támogassa a Forma-1 növekedését.


Amit a ZCG-ről tudni érdemes...

A ZCG a magánpiaci vagyonkezelés, az üzleti tanácsadói szolgáltatások, a technológia fejlesztés és megoldások piacán vezető szerepet tölt be.

A ZCG vezetői közel 30 éven át több tízmilliárdnyi tőkét fektettek be, és az iparágban vezető eredményeket értek el a magántőke és hitelezés terén.

A ZCG mintegy 7 milliárd dollárnyi kezelt eszközállománnyal rendelkezik, befektetői pedig a legnagyobb és legfejlettebb globális intézményi befektetők közé tartoznak. Vannak köztük nyugdíjalapok, alapítványok, állami befektetési alapok, központi bankok és biztosítótársaságok.

A ZCG globális csapata több mint 400 szakemberből áll. További információért látogasson el a következő weboldalra: www.zcg.com .

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20240131693775/hu/

Kapcsolat
Tim Ragones / Kate Thompson / Erik Carlson
Joele Frank, Wilkinson Brimmer Katcher
212-355-4449


Forrás: Z Capital Group


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.