2023. december 4., hétfő 09:20

10 év MOL Nagyon Balaton - 10 kortárs művész a MOL Campuson / Egynapos kiállítás nyílt ma reggel Budapesten
    Budapest, 2023. december 4., hétfő (OTS) - Az idén 10 éves MOL Nagyon Balaton 10 kortárs művész balatoni művét mutatja be december 4-én, hétfőn, vagyis a mai napon a MOL Campus "felhőkarcoló" aulájában. A Lobenwein Galéria válogatott alkotásai csak egyetlen napig láthatók.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231204_001.jpg

Igazán illusztris alkotói kör mutatja be balatoni ihletésű festményeit. A 10 éves MOL Nagyon Balaton és a Lobenwein Galéria kiállítása mindössze egyetlen napig, december 4-én látogatható. A tárlaton Bereczki Kata, Ef Zámbó István, Fehér László, Győri Márton, Kránicz Dorottya, Kövecses Anna, Labrosse Dániel, Osgyányi Sára, Soós Nóra és Weiler Péter képei mellett a Kossuth-díjas Bukta Imre is megmutatja, mit jelent számára a Balaton.

"A leghidegebb, téli napok egyikén egyetlen napra a nyári Balatont szeretnénk megidézni, abból az alkalomból, hogy éppen 10 éve indult el a MOL Nagyon Balaton sorozat. Kíváncsiak voltunk rá, mit jelent a Balaton a kortárs hazai képzőművészet színe-javának. 10 művész alkotásai 10 órán át láthatók ezen a különleges helyszínen. Egy napra megidézzük a nyarat, miközben azt valljuk, hogy a Balaton ősszel, télen és tavasszal is remek hely." - mondta el Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton alapítója.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.