2023. október 30., hétfő 17:40

Novemberben ismét JunctionX hackathon Budapesten! - A 48 órás innovációs versenynek idén a MOME ad otthont
    Budapest, 2023. október 30., hétfő (OTS) - Magyarország legnagyobb hibrid programozó versenye nemcsak több ezer eurós összdíjazása, hanem közösségépítő ereje miatt is vonzza a kreatív IT-fejlesztőket, akik az esemény végére multinacionális vállalatok valódi problémáira mutatnak be akár azonnal megvalósítható megoldásokat.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231030_001.jpg

A november 24. és 26. között megrendezésre kerülő JunctionX Budapest programozói verseny a kreativitást, az újító megközelítést és a közös fejlődést állítja a középpontba. A résztvevőket egy támogató közeg fogadja, amelyben a szervezők és a kihívásokat adó vállalati partnerek képviselői egyaránt mentorként segítenek a feladatok megoldása során. A hibrid verseny offline helyszíne a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem.

A 2-5 fős csapatoknak a verseny alatt 48 óra áll rendelkezésükre a megoldásokat meggyőzően prezentáló kétperces videók és a hozzá tartozó forráskódok elkészítésére és feltöltésére. A nyertes csapatok egyenként 1500 euró, a versenygyőztes csapat 3000 euró pénznyereménnyel térhet haza. A résztvevők a díjazás mellett a szélesebb szakmai közösségnek is bemutatkozhatnak, ötleteik megvalósításához akár szponzort is találhatnak.

A helyszíni versenyzésre november 10-ig, az online részvételre november 22-ig jelentkezhetnek az innovatív szemléletű kódolók a JunctionX Budapest weboldalán, ingyenesen.

https://budapest.hackjunction.com/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.