2023. május 25., csütörtök 15:45

Tudományos-fantasztikus gyereknap a Margitszigeten
    Budapest, 2023. május 25., csütörtök (OTS) - Ismerd meg a múltat, védd a jelent a jövőért!

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230525_002.jpg

2023. május 28. (vasárnap) 10-18 óráig

Margitszigeti Szabadtéri Színház rendezésében

Gyereknapi programajánlat minden gyereknek és az egész családnak!

Tudományos-fantasztikus játékok, vetélkedők és versenyek

Számos meglepetés és ajándék várja a résztvevőket.
Dinó-látogatóközpont a Margitszigeti Színházban

Ismerd meg a múltat, védd a jelent a jövőért!

A magyar őslénykutatás elismert szakemberi tartanak minden korosztály számára izgalmas ismeretterjesztő előadásokat a dinókról és az itthon fellelhető őshüllőkről.

Emellett olyan vetélkedőkkel, ügyességi és csapatjátékokkal kapcsolódhatnak ki a családok gyereknap alkalmából - az esti FILM-ZENE-KONCERTRE hangolódva - mint például a dinótojás keresés, dinócsontváz összerakó verseny, dinó szépségverseny, vagy épp egy műveltségi vetélkedő.

Az esemény garantáltan egyedülálló, felejthetetlen lehetőséget kínál minden korosztálynak, hogy átélhessék a Jurassic Park varázslatos világát, és életre szóló közös élménnyel gazdagodjanak.

Az interaktív gyereknapi eseményt megkoronázza az este 8 órakor kezdődő FILM-ZENE- KONCERT, az ikonikus Jurassic Park 1. film vetítése, élő nagy szimfonikus zenekari kísérettel.

A 30 éves jubileumát ünneplő filmtörténeti klasszikus, Steven Spielberg és John Williams mesterműve, csak egyszer május 28-án és csak a Margitszigeti nagyszínpad óriás kivetítőjén lesz látható.

Az est egyedülálló különlegessége, hogy az élő zenei kíséret és film kapcsolata a technika segítségével születik meg és varázsolja elénk egyedülállóan a fantasztikus és tudományos történetet.

Bővebben: https://margitszigetiszinhaz.hu/margitszigeti-programok/nagy-dinofesztival-a-margitszigeten/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.