2023. március 10., péntek 16:30

Változás a Rudolf Kalman Óbudai Egyetemért Alapítvány kuratóriumának testületében
    Budapest, 2023. március 10., péntek (OTS) - A Rudolf Kálmán Óbudai Egyetemért Alapítvány alapító okiratában és a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően az alapítvány kuratóriuma elnököt és új tagot választott. Az Óbudai Egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumi elnöke dr. Cser-Palkovics András, új tagja pedig Nagy Zoltán, a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese lett.

    A Rudolf Kalman Alapítvány és Kuratóriuma továbbra is az Óbudai Egyetem minden polgárának, az egyetem jövőjének és általában a magyar felsőoktatás versenyképességének javítása érdekében fog működni. A folyamatban lévő és tervezett fejlesztések és projektek zavartalanul folytatódnak a jövőben is.

Dr. Cser-Palkovics András a fentiek szellemében, a következő gondolatokkal veszi át az Alapítvány vezetését: Az Alapítvány elnöki feladatait ellátni nagy megtiszteltetés, melyet felelősséggel vállalok el. Szeretném rögzíteni: ahogyan az Egyetem átalakulása előtt, úgy most és a jövőben is, minden körülmények és feltételek mellett segíteni fogom az Óbudai Egyetemet. A Kuratórium elnökeként az a feladatom, hogy az Egyetem hallgatói, kutatói, oktatói és munkatársai a lehető legjobb körülmények között tudjanak tanulni és dolgozni. Köszönöm a Kuratórium bizalmát, igyekszem megszolgálni, ahogyan az Óbudai Egyetem minden polgárának bizalmát is.

Budapest, 2023. március 10.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.