2023. március 9., csütörtök 09:45

Videó trendek 2023
    Budapest, 2023. március 9., csütörtök (OTS) - Régóta a videó a legnépszerűbb tartalomtípus, azonban a nézők elvárásai folyamatosan változnak. Érdemes nyomon követni a trendeket, és tudni, milyen videókkal lehet üzleti sikereket elérni.

A rövid formátumú, short videók előnye nemcsak az, hogy gyorsan elkészülnek, sokoldalúan használhatók, és sok kattintást hoznak, hanem az is, hogy óriási kereslet van rájuk - a mobil-adatforgalom mintegy 80%-át ezek teszik ki.

Szintén népszerűek a videós podcastek, amelyek a két tartalomtípus, a videó és a podcast előnyeit ötvözik, és még közösségépítésre is alkalmasak a YouTube-on.

Egyre inkább érdekli a nézőket a cégek szemlélete, céljai. Az értékkommunikáció erősíti a márkát, hitelessé teszi a céget, segít elnyerni a célcsoport szimpátiáját.

Ha olyan tartalmakra vágysz, amelyek idén is megállják a helyüket, és professzionális színvonalat képviselnek, bízd a videó készítést a DLX MEDIA csapatára!

További információk: https://dlxmedia.hu/video-trendek/

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.