2023. március 9., csütörtök 09:45

Videó trendek 2023
    Budapest, 2023. március 9., csütörtök (OTS) - Régóta a videó a legnépszerűbb tartalomtípus, azonban a nézők elvárásai folyamatosan változnak. Érdemes nyomon követni a trendeket, és tudni, milyen videókkal lehet üzleti sikereket elérni.

    A rövid formátumú, short videók előnye nemcsak az, hogy gyorsan elkészülnek, sokoldalúan használhatók, és sok kattintást hoznak, hanem az is, hogy óriási kereslet van rájuk - a mobil-adatforgalom mintegy 80%-át ezek teszik ki.

Szintén népszerűek a videós podcastek, amelyek a két tartalomtípus, a videó és a podcast előnyeit ötvözik, és még közösségépítésre is alkalmasak a YouTube-on.

Egyre inkább érdekli a nézőket a cégek szemlélete, céljai. Az értékkommunikáció erősíti a márkát, hitelessé teszi a céget, segít elnyerni a célcsoport szimpátiáját.

Ha olyan tartalmakra vágysz, amelyek idén is megállják a helyüket, és professzionális színvonalat képviselnek, bízd a videó készítést a DLX MEDIA csapatára!

További információk: https://dlxmedia.hu/video-trendek/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.