2023. február 20., hétfő 16:00

A Megoldás Mozgalom TELJESÍTMÉNYÉRTÉKELŐJE
    Budapest, 2023. február 20., hétfő (OTS) - A Megoldás Mozgalom nagy reményekkel várta a különböző pártok évértékelőit, bízva abban, hogy a politikai felhangok, hangzatos ígéretek helyett, az emberek valós problémái is szóba kerülnek!

    Sajnálatos módon az Országgyűlésben jelenlévő, és az azon kívül rekedt pártok sem foglalkoztak annak beismerésével, hogy Magyarország egyre jobban leszakad az európai átlag-életszínvonaltól, hogy a magyar bérek messze elmaradnak az európai átlagtól, és, hogy bizonyos régiókban, bizonyos munkakörökben dolgozó honfitársaink napi megélhetési gondokkal küzdenek! A Megoldás Mozgalom évértékelő helyett, „TELJESÍTMÉNYÉRTÉKELŐ" videóban hívja fel a döntéshozók figyelmét a magyar valóságra!  

(36) MEMO TELJESÍTMÉNYÉRTÉKELŐ - MAGYAROK, TI MIRE VÁRTOK? - YouTube https://www.youtube.com/watch?v=zug6cKbTuYk
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.