2023. február 15., szerda 09:35

Munkáltatói márkaépítés 2023-ban
    Budapest, 2023. február 15., szerda (OTS) - A válság miatt az eddigieknél is fontosabb az employer branding, hiszen a sikeres vállalkozás egyik titka a jó kvalifikált, lojális munkaerő. Ha nagy a cégnél a fluktuáció, vagy nehéz új kollégákat találni, érdemes alkalmazni a munkáltatói márkaépítés eszközeit.

    Az employer branding egy hosszú távú stratégia, mely a vállalati értékekre és a dolgozói jóllét figyelembevételére épül. Azzal, hogy a cég pozitív képet alakít ki magáról, növelheti a magas kompetenciákkal rendelkező munkatársak számát, illetve könnyebben megtarthatja őket hosszú távon.

Ehhez elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció (munkáltatói értékígéret, közösségi média, tartalommarketing stb.), de egy önálló karrieroldal létrehozása is hatékony lehet.

A versenyképes jövedelem mellett a jó munkahelyi légkör, a tanulási lehetőség és a rugalmas munkavégzés a legfontosabb ma a munkavállalók számára.

További információk az employer brandingről: https://dlxmedia.hu/employer-branding/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.