2023. február 15., szerda 09:35

Munkáltatói márkaépítés 2023-ban
    Budapest, 2023. február 15., szerda (OTS) - A válság miatt az eddigieknél is fontosabb az employer branding, hiszen a sikeres vállalkozás egyik titka a jó kvalifikált, lojális munkaerő. Ha nagy a cégnél a fluktuáció, vagy nehéz új kollégákat találni, érdemes alkalmazni a munkáltatói márkaépítés eszközeit.

Az employer branding egy hosszú távú stratégia, mely a vállalati értékekre és a dolgozói jóllét figyelembevételére épül. Azzal, hogy a cég pozitív képet alakít ki magáról, növelheti a magas kompetenciákkal rendelkező munkatársak számát, illetve könnyebben megtarthatja őket hosszú távon.

Ehhez elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció (munkáltatói értékígéret, közösségi média, tartalommarketing stb.), de egy önálló karrieroldal létrehozása is hatékony lehet.

A versenyképes jövedelem mellett a jó munkahelyi légkör, a tanulási lehetőség és a rugalmas munkavégzés a legfontosabb ma a munkavállalók számára.

További információk az employer brandingről: https://dlxmedia.hu/employer-branding/

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.