2023. február 13., hétfő 11:45

Több mint 11 milliárdan látták a legnézettebb YouTube videót
    Budapest, 2023. február 13., hétfő (OTS) - Világrekordot döntött a Baby Shark gyerekdal, amely 2016-ban debütált, 2020-ban vált a legnézettebb YouTube videóvá, ma pedig már több, mint 11 milliárdnál tart a megtekintések száma.

    A YouTube-on a gyerekdalok és a zenék a legkedveltebbek, de az edukatív tartalmak is népszerűek, mivel egyre több cég ismeri fel, hogy a platform kiváló terepe a márkaépítésnek. Egyre többen látogatják az oldalt vásárlás előtti tájékozódás céljából.

Annak ellenére, hogy a videókészítés ma az egyik leghatékonyabb márkaépítő módszer, a magyar cégek alig 1%-a használja ki a lehetőséget.

Fontos, hogy a videók figyelemfelkeltők és minőségiek legyenek, illetve megfelelő borítóképpel és címsorral legyenek ellátva.

Emellett számos trükk segíthet abban, hogy a videókkal üzleti célokat lehessen elérni, emiatt érdemes a videózást profi szakemberekre bízni.

Bővebben: DLX MEDIA Kft.,  http://dlxmedia.hu/video-keszites
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.