2023. január 24., kedd 10:00

Digitális fejlesztések, belső kommunikáció, elköteleződés, vállalati kultúra: áprilisban újra Connect Konferencia!
    Budapest, 2023. január 24., kedd (OTS) - Válságos időkben felerősödik a belső kommunikáció és az elköteleződés fontossága, valamint a vállalati digitalizáció iránti igény, ezek a témák állnak az idei Connect Konferencia középpontjában.

    A 2022-es első rendezvényen több, mint 50 szakmai előadáson és kerekasztal-beszélgetésen vett részt 300 érdeklődő szakember.

- Jól érzékelhető volt a tavalyi rendezvényünkön, hogy a pandémia után már nagyon vágytak a szakemberek a személyes találkozásra is, amely így hatékony kapcsolatépítő eseménnyé is vált - mondta a főszervező Blue Colibri App alapítója, ügyvezetője.
Barathi Tamás hozzátette, az idei konferencia fókusza a munkavállalókat érintő vállalati digitalizációs fejlesztések, valamint ezeknek az elköteleződésre és vállalati kultúrára kifejtett hatása lesz, de téma lesz a válság alatti belső kommunikáció is. - A jelenlegi üzleti környezetben fontos, hogy a belső kommunikáció magasabb szintre emelkedjen, ehhez pedig meg kell találni a munkavállalókhoz hatékonyan elérő új típusú tartalmakat, csatornákat, amelyek támogatják az elköteleződést és a munkahelyi közösségek működését is - magyarázta Barathi Tamás.

Idén is összehozzák a HR és a kommunikációs szakma vállalati vezetőit

Az idei Connect Konferencián több mint 50 előadó mellett részt vesznek többek között a Deloitte, a SPAR, az Egis, a ValueTeam, a Publicis Groupe, a Trenkwalder és a Magyar Állami Operaház szakemberei, valamint átadja tapasztalatait Oszkó Péter, digitális startup-befektető, Füredi Júlia szervezetpszichológus és Azurák Csaba kommunikációs szakértő is.

A programok és előadók listája a rendezvény honlapján (https://hu.bluecolibriapp.com/connect) érhető el, és elindult egy online magazin is (https://hu.bluecolibriapp.com/connectmagazin), amelyen már elérhetők szakmai cikkek, podcast-beszélgetések, így többek között a Deloitte üzletágvezetőjével, Csépai Martinnal és Oszkó Péter befektetővel.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.