2022. október 14., péntek 10:10

Közel 3.5 millió forintos adománnyal és munkavállalói bértámogatással segít a Daniella Villamosság
    Budapest, 2022. október 14., péntek (OTS) - A sikeres vállalatok egyre több figyelmet fordítanak a munkavállalók jólétére, mivel a gazdasági változások kihatnak a dolgozók munkahelyi és szociális körülményeire. A Daniella Villamosság a nehéz gazdasági helyzetben a magyar nagyvállalatok között szinte egyedülálló módon, anyagi hozzájárulással is segíti munkatársait. A cég életében fontos szerepet játszik a jótékonykodás is. A legutóbbi - az UNICEF Magyarországgal közösen szervezett - adománygyűjtő akció során közel 3.5 millió forint támogatást sikerült összegyűjteni a szükségben szenvedő gyerekek számára.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20221014_001.jpg

A Daniella Villamosság támogatásával az UNICEF 2023-ban is folyamatos segítséget tud nyújtani a gyerekek alapvető szükségleteinek biztosításához, ami különösen fontos számunkra, mert hisszük, hogy az oktatás, az egészségügyi ellátás és a megfelelő életkörülmények biztosítása minden gyerek alapjoga.- emelte ki Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója.

A háromszoros MagyarBrands és Business SuperBrands díjas, idén 30 éves fennállását ünneplő Daniella Villamosság számára a gyermekek támogatásán túl fontos a dolgozók elismerése is. A magyar nagyvállalatok esetében egyedülálló módon bruttó 200.000 Ft egyszeri bértámogatást kapnak a munkavállalók. A nagyvállalat ügyvezetője, Hadnagy Ernő szerint a változó világban kiemelten fontos, hogy a cég juttatásainak versenyképességét megőrizzék.

A jövőbeni irányok kijelölése hiába történik meg felsővezetői szinten, ha nincs kivel elindulni az úton. Amennyiben nem foglalkozunk munkatársaink véleményével, úgy előfordulhat, hogy azt gondoljuk minden rendben a szervezetünkben és csak az új irányok megvalósítására kell hangsúlyt fektetni. Mindig fontosnak tartottam, hogy monitorozzuk dolgozóink motivációját és elégedettségét - és közösen fejlődjünk és tűzzünk ki célokat. - mondta el Hadnagy Ernő, a Daniella Kereskedelmi Kft. ügyvezetője.

Forrás: PResstonPR

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.