2022. szeptember 14., szerda 10:30

Szeptember 24-én kezdődik Magyarország legnagyobb online építkezési konferenciája
    Budapest, 2022. szeptember 14., szerda (OTS) - Hogyan építkezzünk sikeresen a mostani nehezített körülmények között? Mi kell ahhoz, hogy egy házfelújítás egyszerre legyen költséghatékony, értékteremtő és hosszú távon rezsit csökkentő? Ezek az aktuális kérdések állnak a szeptember végén megrendezésre kerülő egy hetes Építem az otthonom 2023 online építkezési konferencia középpontjában, melyre idén is több ezer házépítőt, házfelújítót és építési szakembert várnak. A rendezvény ingyenes.

    A rezsiköltségek hirtelen és jelentős emelkedése rég nem látott piaci folyamatokat indított el. A lakosság a fűtési szezonig hátra levő pár hónapban próbál megoldani olyan problémákat, melyek kezelésére valójában évekre lenne szükség. A jelenlegi helyzet legnagyobb veszélye, hogy olyan kapkodó döntések születnek, melyek felemésztik az építkezők pénzét, ellehetetlenítve a későbbi, valódi, hosszú távú értéket jelentő beruházásokat.

A szeptember 24.-30. között immáron harmadjára megrendezésre kerülő, az elmúlt években Magyarország legnagyobb online építkezési eseményévé váló Építem az otthonom konferencia közel 50 előadása az átgondolt házépítéshez, házfelújításhoz nyújt egyedülálló segítséget. Több mint 50 elismert szakember az építkezés számtalan területére nézve ad közvetlenül használható tudást és tippeket valamint világít rá az egyes területek közötti összefüggésekre.

A konferencia szervezője Az építő közösség, amely már 12 éve segíti az építkezőket abban, hogy felkészülten és minél kevesebb ablakon kidobott pénzzel vágjanak bele életük egyik legnagyobb vállalkozásába.

A konferencia honlapja: www.epitemazotthonom.hu

Kapcsolat: Bodnár György, 30-9820-797, bodnargy@epitemahazam.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.