2022. augusztus 25., csütörtök 09:00

A Balluff vállalatcsoport kiterjeszti jelenlétét Magyarországon
    Budapest, 2022. augusztus 25., csütörtök (OTS) - A Balluff Veszprém, illetve Csetény után Budapesten nyitotta meg új irodáját. A cég középtávon megduplázza a jelenleg meghirdetett tíz szoftver- és firmware fejlesztési pozíciót a budapesti irodában, kiemelt hangsúlyt fektetve a szoftver területre.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220825_001.jpg

"A szoftver egyre fontosabbá és összetettebbé válik az érzékelő- és automatizálási technológiák innovációjában" - magyarázza Florian Hermle, a Balluff ügyvezető igazgatója. "Ezért szeretnénk a fiatal fejlesztőket és villamosmérnököket izgalmas feladatainkkal inspirálni és a lehető legjobb munkakörnyezetet kínálni számukra. Budapest egy egyedülálló helyszín: globális, vibráló város, ahol megtalálható a know-how és a tehetségek kiváló egyvelege."

"Egy ilyen felkapott metropoliszban megfelelő irodahelyiséget találni kihívást jelentett" - meséli Hubertus Breier, a technológia divízió globális vezetője. "Az új irodával kapcsolatos elvárásaink egyértelműek: modern munkaterek, egyetemek közelsége, legmodernebb technikai felszereltség és jó közlekedési feltételek. Az elégedett és motivált munkatársak jelentik a sikerünk alapját."

"Mindazonáltal tudjuk, hogy hatékony munkavégzés az irodai téren kívül is történhet" - teszi hozzá Michael Weinfurter, a globális humánerőforrás csapat vezetője. "Ezért támogatjuk a rugalmas munkamodelleket az új helyszínen is. A mobil munkavégzés, az optimális munkakörülmények, valamint a juttatások széles skálája számunkra természetes."

A Balluff vállalatról

Az 1921-ben Neuhausenben megalapított Balluff világszerte 3600 munkatárssal az innovatív technológia, a minőség és az ipari automatizálás területén szerzett ágazatközi ismereteket képviseli.

A Balluff-csoport 2021-ben jelentős sikerként könyvelhette el, hogy mintegy 504 millió eurós árbevételt ért el. A Neuhausenban található központi székhelyén kívül a Balluff világszerte több értékesítési, gyártási és fejlesztési telephellyel rendelkezik; több mint 60 országban 37 leányvállalattal van jelen Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.