2022. augusztus 15., hétfő 13:16

A Daniella Villamosság az UNICEF-fel együtt segít a rászorulókon
    Budapest, 2022. augusztus 15., hétfő (OTS) - A háromszoros Magyar Brands és Business Super Brands díjas, idén 30 éves fennállását ünneplő Daniella Villamosságnál mindig is központi szerepet játszott a társadalmi felelősségvállalás. Ezúttal az UNICEF-fel együttműködve segítenek azoknak a rászoruló gyerekeknek, akik - többek között a szomszédos háborús helyzet okán is - bajba kerültek és támogatásra szorulnak.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220815_001.jpg

"A Daniella Villamosságnál mindig megértéssel, tisztelettel fordultunk vevőink, partnereink, kollégáink felé. E küldetésünkkel összhangban számos alkalommal valósítottunk meg jótékonysági akciókat is. A Daniella Villamosság Talentum Alapítvány is a fiatal szakemberek képzését és piacra segítését hivatott támogatni, de úgy éreztük, hogy a jövő generációiért szeretnénk még többet tenni. Ebben külön öröm és megtiszteltetés, hogy egy olyan nagy múltú és kiterjedt szervezettel dolgozhatunk együtt, mint az UNICEF." - mondta el Hadnagy Ernő, a Daniella Kereskedelmi Kft. ügyvezetője.

"Az ENSZ gyerekvédelmi szervezeteként életbevágó tevékenységet végzünk - de ez csak úgy lehetséges, ha a társadalom és az üzleti élet tudatos, felelőségteljes tagjai támogatnak minket benne. Ezért vagyunk hálásak az olyan cégeknek, amelyek - mint a Daniella Villamosság- nagylelkű adományukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a lehető legmagasabb emberi és szakmai színvonalon végezhessük a munkánkat"- hangsúlyozta Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója.

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.