2022. június 8., szerda 12:59

Új magyar krimi és Vasarely-életrajz a Könyvhéten
    Budapest, 2022. június 8., szerda (OTS) - A Prae Kiadó tizennégy könyvvel jelentkezik az Ünnepi Könyvhéten. Könyvbemutatókat a Kis Présházban tart, standja a Vigadó téren van, ahol szerzői dedikálnak.

    
Mátyás király korában játszódik Gráczer L. Tamás A háromfa hölgye című krimije, melyben egy hóhér keresi az igazságot. A regényben a koronázásra készülő, középkor végi Buda elevenedik meg zsibongó piacaival és utcáival, ragyogásával és nyomorával, bűnre csábító nőivel, ügyeskedő politikusaival, a társadalom kitaszítottjaival és a korszak számos, közismert alakjával. A regény A budai hóhér sorozat első kötete.

Victor Vasarely nem ismeretlen a magyar művészetkedvelők előtt. Vasarely regényes évszázada című könyvében unokája, Pierre mégis tud újat mondani a mester életéről az alkotóról, aki mindenben izgalmas lehetőséget talált.

A Vadlovak című természetfilm nyomán a gyerekek számára Árkus, a csikó címmel jelenik meg Molnár T. Eszter író Török Zoltán rendező illusztrált mesekönyve.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.