2022. május 6., péntek 09:45

Női kormányossal a Kékszalagért
    Budapest, 2022. május 6., péntek (OTS) - Tegnap bocsátották vízre a teljesen felújított Decision 35 carbon katamaránt Balatonalmádiban, amely a Kaáli Autó-Motor Múzeum színeiben egy női kormányossal a fedélzetén próbálja elhódítani az idei kékszalagot.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

A Virág Flóra által kormányzott hajó legénysége rendkívül lelkes és egy svájci edző segítségével kezdték meg a felkészülést. A csapat menedzselését a Múzeum ügyvezető igazgatója Nagy R. Attila vállalta. Ezzel a lépéssel az egykori Black Jack megszűnt létezni. "Új seprű jól seper" nyilatkozta népies egyszerűséggel Kaáli Géza professzor az országos és nemzetközi hírű Múzeum alapítója.

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.