2022. május 6., péntek 09:45

Női kormányossal a Kékszalagért
    Budapest, 2022. május 6., péntek (OTS) - Tegnap bocsátották vízre a teljesen felújított Decision 35 carbon katamaránt Balatonalmádiban, amely a Kaáli Autó-Motor Múzeum színeiben egy női kormányossal a fedélzetén próbálja elhódítani az idei kékszalagot.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220506_001.jpg

A Virág Flóra által kormányzott hajó legénysége rendkívül lelkes és egy svájci edző segítségével kezdték meg a felkészülést. A csapat menedzselését a Múzeum ügyvezető igazgatója Nagy R. Attila vállalta. Ezzel a lépéssel az egykori Black Jack megszűnt létezni. "Új seprű jól seper" nyilatkozta népies egyszerűséggel Kaáli Géza professzor az országos és nemzetközi hírű Múzeum alapítója.

30 555 9169
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.