2022. január 13., csütörtök 15:47

Nehéz időszak előtt állunk - 25.000 üveg Béres Csepp az egészségügyben dolgozóknak
    Budapest, 2022. január 13., csütörtök (OTS) - A koronavírus-járvány okozta megpróbáltatások közepette a Béres Gyógyszergyár az egészségügyi dolgozók támogatására 25.000 üveg Béres Cseppet adományozott. A járvány 5. hullámában az egészségügyben dolgozókra ismét emberfeletti fizikai és lelki megpróbáltatások várnak. A 44 millió forint értékű gyógyszeradománnyal a Béres őket támogatja.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220113_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220113_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220113_003.jpg

Az egészséget támogató készítményt dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke dr. Takács Péternek, az Országos Kórházi Főigazgatóság alap- és szakellátásért felelős főigazgató-helyettesének adta át január 13-án Budapesten.

Lassan már két éve, hogy rendkívüli erőfeszítések közepette kell, hogy éljünk, de vannak, akikre különösen nagy teher hárul, akiknek odaadó, áldozatkész munkájára mindannyiunknak fokozott szüksége van.

Az adomány átadásán dr. Béres József kiemelte, hogy ebben a küzdelmes időszakban kötelességünk, hogy lehetőségeink szerint mindent megtegyünk egymás érdekében. "Több évtizedes tudás és tapasztalat birtokában bátran mondhatjuk, hogy a betegségekkel szemben kiemelten fontos a megelőzés, amelyhez hathatós támogatást nyújt adományunk."

Dr. Takács Péter, az Országos Kórházi Főigazgatóság alap- és szakellátásért felelős főigazgató-helyettese köszönetét fejezte ki az adományért, valamint elmondta, hogy a Béres Csepp az egész magyar társadalomban a betegségmegelőzés szimbólumává vált és jól szimbolizálja azt a szorgalmat, kitartást és leleményességet, amit Béres József szellemisége is megtestesített. Hozzátette: a felajánlás azért is jelentős, mivel az egészségügyi dolgozók egészségének megőrzése egyúttal a mi egészségünk védelmének is a záloga, különösen a jelenlegi időszakban.

Az adomány a budapesti centrumkórházak és a megyei kórházak COVID-betegek ellátásában résztvevő részlegei között kerül szétosztásra. Az adomány eljuttatását a kórházak számára az Országos Kórházi Főigazgatóság koordinálja.


További információ:
Antony Szilvia, sajtókapcsolatokért felelős kommunikációs munkatárs
+36 (20) 312-4840, antony.szilvia@beres.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.