2022. január 13., csütörtök 09:46

A Gál Ferenc Egyetem békési Technikuma 100. iskolaként csatlakozik a Honvéd Kadét Programhoz
    Békéscsaba, 2022. január 13., csütörtök (OTS) -

    A Gál Ferenc Egyetem által fenntartott GFE Technikum, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium 100. partneriskolaként csatlakozik a Honvéd Kadét programhoz, aminek alkalmából 2022. január 14-én 11 órakor a GFE békéscsabai egyetemi központjában (Bajza u. 33.) ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást köt a Magyar Honvédség 2. Vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezreddel.

Az országos jelentőségű eseményen beszédet mond Szabó István honvédelmi államtitkár, Dr. Kiss-Rigó László megyéspüspök, Dr. Kozma Gábor rektor és Dr. Takács Árpád kormánymegbízott.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.