2021. november 19., péntek 09:35

A sokszínű duplavé - Ismét megmutatkozott a kreativitás a Westend logópályázatán
    Budapest, 2021. november 19., péntek (OTS) - A Westend második alkalommal hirdette meg kreatív logópályázatát, amelyre idén több, mint 100 pályázat érkezett be, alig több, mint 14 nap alatt. A 2021-es kiírás központi témája a közösségi élmény valamilyen vizuális megélésének bemutatása volt. A pályaművek sorrendjét neves szakmai zsűri állította fel. Balogh Balázs média designer, Csizik Balázs tervezőgrafikus, Csillag Eszter, a Q Contemporary vezetője, valamint Kovács Orsolya, a bevásárlóközpont marketingigazgatója nem könnyű feladat előtt álltak, de döntésük értelmében létrejött a legjobb három alkotás sorrendje, valamint a házban található szolgáltatók támogatásával három különdíj is született. A közönségdíjra november 30-ig várják a látogatói szavazatokat.

    A Westend bevásárlóközpont 2019-ben ünnepelte megnyitásának 20. évfordulóját. Ez alkalomból nemcsak hatalmas születésnapi eseménysorozattal készültek, de teljesen új arculattal köszöntötték a velük ünneplőket. A meghívásos tenderen győztesnek választott Avalanche Kreatív Ügynökség egy dinamikus arculatot álmodott meg a bevásárlóközpontnak, mely számtalan lehetőséget biztosít kampányaik egyedi és változatos megjelenítéséhez.

Tavaly novemberben szervezték meg első kreatív tervezői pályázatukat, melynek témáját maga a bevásárlóközpont, a látogatók Westendhez fűződő élményei adták - mindezt a W betűben megjelenítve. Már akkor is rengetegen neveztek, hasonlóan az idei időszakhoz.

Izgalmas volt látni, hogy az idő rövidsége és a közösségekre nagy súlyként nehezedő pandémia ellenére, idén mennyien gondoltak igazi közösségformáló helyszínként a bevásárlóközpontra, és hogy ezt az érzést, milyen kreatív módon voltak képesek kifejezni.

A pályázatot 2021-ben is szakmai zsűri bírálta el: Balogh Balázs média designer, Csizik Balázs tervezőgrafikus, Csillag Eszter, a Q Contemporary vezetője és Kovács Orsolya, a bevásárlóközpont marketingigazgatója

Az első három helyezett összesen 600.000 Forint értékű pénzjutalomban részesül, melyet Westend ajándékkártya formájában kapnak meg.

A 40 legjobb alkotás kiállítás formájában december végéig megtekinthető a bevásárlóközpont közösségi tereiben.

A nyertesek:
     1.    helyezett: Giczi Gyöngyi: Egyszínű sokszínűség
     2.    helyezett: Szabó Éva Evu: Sokszínű duplakávé
     3.    helyezett: Onodi-Belente Lara: Kiteljesedés

Különdíjasok:
Axis Café & Lounge különdíj: Mester Adél: Nekem a Westend
Libri Könyvesbolt különdíj: Bakonyvári Orsolya: Miénk a világ
Pirex Papír különdíj: Horváth Gerda: Új barátság

A pályázatról készült videóban Veiszer Alinda és a zsűri kalauzolja el a kiállításban a nézőket. (https://www.youtube.com/watch?v=B32ArDGuvMA)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.