2021. november 19., péntek 09:35

A sokszínű duplavé - Ismét megmutatkozott a kreativitás a Westend logópályázatán
    Budapest, 2021. november 19., péntek (OTS) - A Westend második alkalommal hirdette meg kreatív logópályázatát, amelyre idén több, mint 100 pályázat érkezett be, alig több, mint 14 nap alatt. A 2021-es kiírás központi témája a közösségi élmény valamilyen vizuális megélésének bemutatása volt. A pályaművek sorrendjét neves szakmai zsűri állította fel. Balogh Balázs média designer, Csizik Balázs tervezőgrafikus, Csillag Eszter, a Q Contemporary vezetője, valamint Kovács Orsolya, a bevásárlóközpont marketingigazgatója nem könnyű feladat előtt álltak, de döntésük értelmében létrejött a legjobb három alkotás sorrendje, valamint a házban található szolgáltatók támogatásával három különdíj is született. A közönségdíjra november 30-ig várják a látogatói szavazatokat.

A Westend bevásárlóközpont 2019-ben ünnepelte megnyitásának 20. évfordulóját. Ez alkalomból nemcsak hatalmas születésnapi eseménysorozattal készültek, de teljesen új arculattal köszöntötték a velük ünneplőket. A meghívásos tenderen győztesnek választott Avalanche Kreatív Ügynökség egy dinamikus arculatot álmodott meg a bevásárlóközpontnak, mely számtalan lehetőséget biztosít kampányaik egyedi és változatos megjelenítéséhez.

Tavaly novemberben szervezték meg első kreatív tervezői pályázatukat, melynek témáját maga a bevásárlóközpont, a látogatók Westendhez fűződő élményei adták - mindezt a W betűben megjelenítve. Már akkor is rengetegen neveztek, hasonlóan az idei időszakhoz.

Izgalmas volt látni, hogy az idő rövidsége és a közösségekre nagy súlyként nehezedő pandémia ellenére, idén mennyien gondoltak igazi közösségformáló helyszínként a bevásárlóközpontra, és hogy ezt az érzést, milyen kreatív módon voltak képesek kifejezni.

A pályázatot 2021-ben is szakmai zsűri bírálta el: Balogh Balázs média designer, Csizik Balázs tervezőgrafikus, Csillag Eszter, a Q Contemporary vezetője és Kovács Orsolya, a bevásárlóközpont marketingigazgatója

Az első három helyezett összesen 600.000 Forint értékű pénzjutalomban részesül, melyet Westend ajándékkártya formájában kapnak meg.

A 40 legjobb alkotás kiállítás formájában december végéig megtekinthető a bevásárlóközpont közösségi tereiben.

A nyertesek:
     1.    helyezett: Giczi Gyöngyi: Egyszínű sokszínűség
     2.    helyezett: Szabó Éva Evu: Sokszínű duplakávé
     3.    helyezett: Onodi-Belente Lara: Kiteljesedés

Különdíjasok:
Axis Café & Lounge különdíj: Mester Adél: Nekem a Westend
Libri Könyvesbolt különdíj: Bakonyvári Orsolya: Miénk a világ
Pirex Papír különdíj: Horváth Gerda: Új barátság

A pályázatról készült videóban Veiszer Alinda és a zsűri kalauzolja el a kiállításban a nézőket. (https://www.youtube.com/watch?v=B32ArDGuvMA)

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.