2021. október 7., csütörtök 14:05

Sajtóközlemény - Innovatív foglalkoztatási együttműködés a keszthelyi és zalaszentgróti járásokban című, TOP-5.1.2-15-ZA1-2016-00003 azonosító számú projekt zárásáról
    Budapest, 2021. október 7., csütörtök (OTS) - Keszthely Város Önkormányzata, a Zala Megyei Kormányhivatal, a Keszthelyi Városfejlesztő Egyszemélyes Nonprofit Kft. valamint a Civil a Civilekért Egyesület közös konzorciumban 301,33 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült a TOP-5.1.2. Helyi foglalkoztatási együttműködések című felhívásra benyújtott "Innovatív foglalkoztatási együttműködés a keszthelyi és zalaszentgróti járásokban" című pályázatán.

    A 45 hónapig tartó projekt a két járásban 206 álláskeresőnek munkaerő-piaci szolgáltatást, 25 főnek képzési támogatást és 106 főnek munkába állási támogatást biztosított, Keszthelyen paktumirodát működtetett.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg 2018. január 1. és 2021. szeptember 30. között.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.