2021. október 6., szerda 09:55

Újra emelkednek a domain regisztrációk
    Budapest, 2021. október 6., szerda (OTS) - A 2021-es nyári időszakban a tavaly tapasztalt rohamos mértékű .hu domain regisztrációs növekedés megtorpanni, sőt csökkenni látszott. Szeptemberben viszont újra emelkedés kezdődött, 8408 db .hu domain bejegyzés történt.

        Vajon ez a változás összefüggésbe hozható a koronavírus járvány negyedik hullámával vagy a szeptemberi növekedés valamilyen egyéb tényezőnek tudható be?

A teljes cikk elolvasható és a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható:
https://www.rackhost.hu/blog/ujra-emelkednek-a-domain-regisztraciok/
https://drive.google.com/drive/folders/1O_CLSFYF3OCpqGvEVTEDmGJp2Rx8Qhcg?usp=sharing

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing menedzser
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.