2021. október 4., hétfő 10:35

A GLS bemutatja megújult márkaarculatát - Az arculatfrissítés izgalmas és dinamikus megjelenéssel testesíti meg a vállalat céljait
    Amszterdam, 2021. október 4., hétfő (OTS) - A GLS, a világ egyik vezető csomaglogisztikai szolgáltatója, a mai napon felfedi a nagyközönség előtt a megújult márkaarculatát. Az arculatfrissítés arra építkezik, ami eddig is sikeressé tette a GLS-t a csomagküldő szolgáltatások gyorsan változó világában, és támogatja a vállalat növekedéssel kapcsolatos céljait. A GLS tevékenységének központi eleme, hogy zökkenőmentes megoldásainak köszönhetően minden egyes csomag kiszállítását személyessé teszi. A megújult márkaarculat az üde, dinamikus és digitális megoldásokra optimalizált megjelenéssel hűen tükrözi a vállalat törekvéseit.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

A friss márkaarculat feltűnő kék és sárga színeivel csak úgy vonzza a tekintetet. A sárga nyíl, amely régóta szerepelt a vállalat logójában, beleépül a kompaktabb kialakítású G betűbe, és megjelenik rajta egy pont, amely a GLS szakértelmét, a háztól házig szállítással kapcsolatos küldetését, valamint ügyfeleivel a digitális korban fenntartott kapcsolatát hivatott szimbolizálni. Ezt a letisztult megjelenést erősíti a világos, egyúttal szórakoztató és szellemes hangnemű és stílusú nyelvezet.

A márkaarculat megújulására egy olyan időszakban kerül sor, amikor a vállalat jelentős változásokon megy keresztül. Az ügyfelek egyre inkább keresik az egyszerű, átlátható és fenntartható szállítási megoldásokat. Erre az egyre fokozódó igényre válaszul a GLS úgy alakítja át a hálózatát és szolgáltatásait, hogy nemzetközi, kényelmes, digitális és fenntartható megoldásokat tudjon nyújtani. A vállalat azt tűzte ki célul, hogy a magánszemély ügyfeleknek nyújtott (B2C) szolgáltatások bővítésére összpontosítva még inkább megerősítse a határokon átnyúló csomagszállítások terén betöltött vezető szerepét, miközben továbbra is erőteljesen jelen van a vállalatoknak nyújtott (B2B) szolgáltatások terén. A GLS biztos abban, hogy dedikált, határokon átnyúló, jelentős helyi piaci ismeretekkel rendelkező hálózatának köszönhetően 2025-re eléri növekedési célját.

"A GLS-nél több mint 30 éve a lehető legszemélyreszabottabb és leggördülékenyebb szolgáltatásokat nyújtjuk, amelynek során szilárd kapcsolatokat alakítottunk ki munkatársainkkal és ügyfeleinkkel egyaránt. Mivel az ügyfelek igényei és a csomaglogisztikai piac gyorsan változnak, ideje, hogy mi is átalakuljunk" - mondja Martin Seidenberg, a GLS Csoport vezérigazgatója. "A megújult márkaarculat még világosabb és modernebb módon közvetíti a munkánkat és céljainkat a világ felé. Dinamikus, merész, modern, élénk és személyes. Tökéletesen tükrözi, hogy kik vagyunk most és kik leszünk a jövőben."

A friss márkaarculat az október 4-i hivatalos indulást követően fokozatosan kerül majd bevezetésre az összes európai és észak-amerikai piacon.

- Sajtóközlemény vége -

További tájékoztatásért kérjük, látogasson el a gls-group.com weboldalra vagy vegye fel a kapcsolatot a következő személyek valamelyikével:

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
E-mail: marketing@gls-hungary.com
Telefon: +36-29-88-66-70

A GLS Csoport
A GLS Csoport piacvezető a határokon átnyúló csomaglogisztikai szolgáltatások terén. A társaság megbízható, kiváló minőségű és személyre szabott csomagküldő szolgáltatást nyújt ügyfeleinek több mint 41 országban, és ezt kiegészítve szállítmányozási és expressz kézbesítési szolgáltatásokat is biztosít. A vállalat határokon átnyúló, kiterjedt hálózatának és a helyi piacokkal kapcsolatos számottevő ismereteinek köszönhetően az ügyfelek ugyanolyan gördülékeny, rugalmas és személyre szabott szolgáltatásra számíthatnak Európában és azon kívül is. A GLS emellett a 100%-os tulajdonában álló leányvállalatokkal rendelkezik Kanadában és az Amerikai Egyesült Államok nyugati partján. A GLS hálózata 71 központi és regionális átrakodási ponttal, valamint kb. 1.500 depóval rendelkezik, melyek működését körülbelül 31.000 utolsó szakaszos szállítójármű és kb. 4.000 távolsági teherautó segíti. A GLS közel 21.000 munkavállalót foglalkoztat. A 2020/21-es pénzügyi évben a GLS rekordmértékű, 4,5 milliárd eurós árbevételt ért el és a globális kihívások ellenére 840 millió csomagot kézbesített.

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.