2021. szeptember 3., péntek 10:15

Weboldalak - múlt, jelen és jövő
    Budapest, 2021. szeptember 3., péntek (OTS) - Nap, mint nap találkozhatunk az interneten új weboldalakkal, legyen szó hírportálról, közösségi oldalról vagy céges honlapról. Gondolta volna, hogy közel 2 milliárd weboldal van jelenleg a világon? Ebből viszont csak kevesebb, mint 200 millió aktív.

    Az első domaint 1985-ben regisztrálták, az első weboldal pedig 1991-ben látott napvilágot. Mi történt azóta és mit tartogat a jövő?

A teljes cikk elolvasható és a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható:
https://www.rackhost.hu/blog/weboldalak-mult-jelen-es-jovo/
https://drive.google.com/drive/folders/1Mbp4zBjBLK2NP9QQ6oXtWspy_UtHU3lT?usp=sharing

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing menedzser
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.